Column in de Volkskrant, college bij Universiteit van Nederland en nieuwe site

Geplaatst: april 18, 2014 in Uncategorized

Een nieuwsupdate en een afscheid.

Zaterdag 26 april verschijnt mijn eerste column in de Volkskrant. Onder de titel “Huts Koffer” ga ik eens in de vier weken column schrijven. Ik heb thuis een koffer vol technische projecten liggen die ik ooit gestart ben, maar nooit heb afgemaakt. Elke maand pak ik een van die projecten op, maak het af, en leg dat proces vast. De eerste column ligt bij de redactie: was erg leuk om te schrijven en ik heb er een irrigatiesysteem aan over gehouden. Ik heb zin om alle die andere projecten af te ronden die thuis nog rondslingeren.

Op 11 juni wordt ’s avonds in club Air in Amsterdam mijn college voor de Universiteit van Nederland opgenomen. Een college voor algemeen publiek van 5 kwartier dat in 5 brokken van een kwartier op YouTube gepubliceerd wordt. Wil je bij de opnames zijn, dan kan je kaarten reserveren op de website van de Universiteit van Nederland.

Dit is mijn laatste post op geekomdathetkan: het is tijd voor een professionelere omgeving om mezelf te presenteren en om mijn blogs te delen. Sinds vandaag is www.rolfhut.nl online. Alle oude blogs van deze site zijn daar na te lezen. De eerste post op mijn nieuwe site gaat over het Universiteit van Nederland college. De tweede post zal 18 april verschijnen en is een blog van Michel en mij over de prijs van koelkasten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s