gezocht: meer feiten

Geplaatst: mei 20, 2011 in Uncategorized

Er knaagt iets. Ik doe maar wat. Ik ben helemaal geen expert. Ik improviseer de wereld bij elkaar. Ik weet bijna niks. Elke keuze is een gok en ik zie wel waar het schip strand.

Maar je weet toch zo veel? Ik hoor het sommige mensen denken. Nou nee. Ik luister naar mensen (je zou het niet zeggen). Iedereen heeft een verhaal en alle verhalen zijn interessant (voor mij). Ik sla het op. Ongewild onthoud ik feitjes die mensen me aanreiken. En dus weet ik van heel veel een beetje en niks echt goed.

Ja, ik heb een Wii laten communiceren met mijn computer. Maar geen idee hoe bluetooth communicatie werkt. Ik weet dat ADHD een officieel erkende ziekte is. Maar vraag me niet wat de officiële symptomen zijn. “Han shot first“, maar ik heb voor dit blog opgezocht om welke scene dat eigenlijk gaat.

En het knaagt. Ik kan films quoten, die ik niet heb gezien. Misschien kan het ook niet? Is er te veel om te weten? Blijven er altijd vragen over? Zijn er te veel films om te kunnen zien? Jammer dan: ik ga het gewoon proberen. Blijven vragen, wiki’s blijven lezen. Naar mensen blijven luisteren. Films blijven kijken. Dit is mijn watchlist. Filmavondje?

Advertenties
reacties
  1. Jan schreef:

    Rolf, dat gevoel is heel herkenbaar. Is ’t niet een kwestie van “Getting high on information”? (Net als het zwangere tienermeisje). Groet, Jan

  2. Michel Frijns schreef:

    Hé? Films quoten die je nooit gezien hebt? Ik vraag me af waar dat door komt.

  3. geekomdathetkan schreef:

    Mogelijk dat ik wat vrienden heb die een gigantische hoeveelheid filmkennis en quotes in hun hoofd hebben en het daar niet altijd in houden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s